Новорічна казка
Новорічна  казка

З 21 по 29 грудня 2017 року новорічна казка завітала в садочок, святковий настрій відчувався на кожному кроці: ошатно прикрашена ялинка виблискувала яскравими кульками, гірлянди мерехтіли різнокольоровими вогниками.

Всі діти були такими гарними, щирими і безпосередніми. Маленькі тендітні ''сніжиночки'' легенько кружляли у зимовому таночку, а кумедні ''зайченятка'' завзято стрибали біля ялинки. Мишенята Мікі-Мауси захопили мам і тат веселим таночком, маленькі ведмедики потішили батьків своїм кумедним номером, а Білосніжка з гномиками подарували святковий настрій усім присутнім! Золота рибка виконувала всі мрії, прекрасна Попелюшка зачаровувала піснею, Білосніжка з гномиками зачарували танцями, Ялиночки закружляли в хороводі, а лісові мешканці, вовчик, ведмедик, лисичка із лісовичком зачарували грою на музичних інструментах, веселі сніговими дали надію побачити сніг до Нового року.

Та найбільше усі малята були раді зустрічі з Дідом Морозом. Весело з ним грали, разом танцювали, голосно співали і, навіть, виразно розповідали віршики.За це і отримали довгоочікувані подарунки від Дідуся Мороза. Всіх з Новим роком та Різдвом Христовим!