Випускний бал
Випускний бал

Випускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків.

Святково вбраний зал, батьки, педагоги, найголовніше — випускники, які з нетерпінням чекали на цей день. Цього року в ЗДО стали випускниками групи: «Краплинка» - вихователі Оксьм О.І., Мельник А. О., «Віночок» - вихователі Ситник Н. В., Божко Л. І., «Сонечко» - вихователі Серкілова В. С., Вовк А. П..

Скрізь безліч квітів, повітряних кульок, цікавих аксесуарів, які підкреслили важливість та урочистість заходу. Усі випускники показали свій талант, уміння та навички, які вони здобули у закладі дошкільної освіти і якими пишаються не тільки вони, але й вихователі та батьки. Линуло багато пісень про садочок та майбутні перші шкільні роки. Звучали слова вдячності усім працівникам дитячого садка.

Випускників вітали завідувач садочка, інструктор з фізичної культури, які бажали успіхів у навчанні, бути справжніми людьми та любити свою Україну. Майбутнім школярам вручили їхні перші в житті «дипломи» , подарунки. Батьки висловили подяку колективам ЗДО за створення сімейного затишку та чуйність.